Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ




Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο του έργου Μελέτη αποτύπωσης αντιπροσωπευτικών έργων επτανησιακής αρχιτεκτονικής σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα, την οποία εκπονεί σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, διοργανώνει Ημερίδα με τίτλο Αποτύπωση Κτιρίων Επτανησιακής Αρχιτεκτονικής.
Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στο Αργοστόλι το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 (ώρες 17:00-20:00) στις αίθουσες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας (Λεωφ. Αντώνη Τρίτση).
Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν σημαντικότατα αρχιτεκτονικά δείγματα που βρίσκονται, σε κακή κατάσταση σήμερα, στην Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τη Λευκάδα, τα οποία αναπαραστάθηκαν ψηφιακά στην αρχική μορφή τους, ώστε να αναδειχθεί η προηγμένη αρχιτεκτονική δημιουργία των Επτανήσων.
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου