Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ - ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ



Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κεφαλονιάς – Ιθάκης (Σ.Φ.Κ.Ι.) σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) διοργανώνει σειρά προβολών ταινιών- ντοκιμαντέρ αρχαιολογικού, εθνολογικού και γενικότερα πολιτιστικού ενδιαφέροντος από το αρχείο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «ΑΓΩΝ».
Οι προβολές θα γίνονται ημέρα Τετάρτη στο Αργοστόλι (Δημοτικό Θέατρο «ΚΕΦΑΛΟΣ») και (με τις ίδιες ταινίες) ημέρα Παρασκευή στο Ληξούρι (Αίθουσα Εκδηλώσεων ΤΕΙ Τεχνολογίας ΄Ηχου και Μουσικών Οργάνων) στις 18.30.
Θα προβάλλονται 2 ή 3 ταινίες κάθε ημέρα προβολών με σκοπό να καλυφθεί ευρεία γκάμα χρονική και θεματική από το πλούσιο αρχείο του Φεστιβάλ «ΑΓΩΝ».
Οι δύο πρώτες προγραμματισμένες προβολές θα είναι στο Αργοστόλι στις 13/4 και 4/5/2016 και στο Ληξούρι στις 15/4 και 6/5/2016.
Το κοινό θα ενημερώνεται εγκαίρως για τις ημέρες και το πρόγραμμα των προβολών με ανακοινώσεις στον Τύπο.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρόεδρο του Φεστιβάλ «ΑΓΩΝ» κ. Μέμη Σπυράτου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Σ.Φ.Κ.Ι για διάθεση των ταινιών με σκοπό να προβληθούν στο κοινό της Κεφαλονιάς.
Η κ. Μέμη Σπυράτου, ηθοποιός-σκηνοθέτης-συγγραφέας, θα προλογίσει την εναρκτήρια προβολή στο Αργοστόλι, την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 18.30.
Επίσης, ευχαριστούμε:
-           τον κ. Μπούκα Νικόλαο, Πρόεδρο του Τμήματος Τ.Η.Μ.Ο του ΤΕΙ Ι. Νήσων (Ληξούρι) για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του ΤΕΙ για τις προβολές των ταινιών.
-           το Κρεοπαντοπωλείο «ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ» για την οικονομική ενίσχυση και
-           τους χορηγούς επικοινωνίας KISS 100,6 KEFALONIA & IONIAN GALAXY 90,8


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου